Nyt hos Boxdelux: Møbel til opbevaring og organisering af konsoller

Vi har udviklet et nyt produkt folk med gamerbørn og mænd med hang til spillekonsoller helt sikkert bliver glade for. Det løser nemlig et stort problem – opbevaring og organisering af dine konsoller, så de bliver stablet i et møbel, og dermed kan stå fremme hele tiden uden at rode. 

Møblet består af stabelbare moduler og en topbakke, hvor du kan opbevare spil, controllere og joysticks. Den passer til alle de kendte konsoller som playstation, wii, Xbox og de gamle commodore 64 osv. 

Møblet kan udvides i højden i det uendelige. Du køber et grundmodul der består af to moduler og topbakke, og så kan du tilkøbe alle de ekstra moduler du vil. Billederne herunder viser et grundmodul + to ekstra moduler. 

Vores møbel kan selvfølgelig også bruges til opbevaring af alt muligt andet. Det kunne også bruges på kontoret eller på badeværelset. Kun fantasien sætter grænser. 

Lavet i metal der er pulverlakeret i højeste kvalitet. Vi laver dem i sort og hvid og de sælges kun på Boxdelux.dk 

 
   

 

Køb her

Ny Boxdelux serie: Como metalserien

Vi er stolte af at kunne præsentere vores nye serie af boliginteriør fremstillet i metal i absolut topkvalitet og med lækker finish. Serien hedder Como og består af hylder, plantekasser, opbevaring og bakker.

Alle produkterne er produceret i EU på en fabrik der er mester i pulverlakering af metal, og det kan ses… Vi har lavet serien i både sort og hvid. Den sorte, fordi den er en klassiker der passer ind alle steder. Den hvide, fordi den er fræk og passer godt i den lyse skandinaviske stil.

Plantekasserne fås i to størrelser

Como planteskjuler i str XL

Como planteskjuler i str small

 

Hylderne fås som gallerihylde eller minihylder

Como minihylder, smalle

Gallerihylde

Como minihylder, brede

Como gallerihylde

 

En anden type hylde er dobbelthylder og tredobbelthylder

Como tredobbelthylde

Como dobbelthylde

 

Bakkerne fås i tre størrelser. 

Como Rektangulær bakke i metal

Como rektangulær bakke i metal

Como bakke i metal, stor

Como bakke i metal stor + fire små

For priser, mål og køb, så klik her 

Køb her

 

Redesign – af det hele

Vi har i den grad haft travlt de seneste måneder. Ikke nok med, at vi har præsenteret en masse nye produkter. Vi har også givet hele vores virksomhed et redesign. Det gælder både vores 3 butikker BOXdeLUX, Aurea og Dimaria. Alle butikker er blevet opdateret til 2017-designs og vi er blevet virkelig glade for resultatet. Samtidig med at butikkerne rent designmæssigt har fået et løft, har vi også haft eksperter til at hjælpe os med at øge brugervenligheden. Her er der sket store forandringer, som vi allerede nu kan se, at vores kunder er virkelig glade for.

Vores firmaside Cubica, der virker som en paraply for vores forskellige forretningsområder – og som du sidder på nu, har også fået et designløft ind i 2017. Så nu har vi ene toptunede løsninger og glæder os til endnu bedre oplevelser for vores kunder.

Plakater med verdenskort

Plakater med verdenskort er populære som aldrig før, men en plakat med kun et standard verdenskort er for traditionelt, så vi har lavet en hel kollektion af verdenskortplakater med utraditionelle baggrunde og effekter. 

Du kan se alle plakaterne i vores plakatbutik Aurea.dk, hvor du kan købe plakaterne online med hurtig levering. 
Køb her

Husnumre nu online

Er du på udkig efter husnumre i klassisk stil? Vi har fået lavet vores egen serie af husnumre lavet i sort vejrbestandig plast der klæder både gamle huse og nybyggeri. 
De fås i både 20, 40 og 80 cm’s højde og vi har tre forskellige skrifttyper at vælge imellem. Vi har dem altid på lager, og du kan bestille dem med dag-til-dag levering. 
 
I vores butik boxdelux.dk sælger vi disse to skrifttyper:

husnummer i sort vejrbestandig plast

Husnumre i klassisk skrifttype

Husnummer i fed vejrbestandig plast

Husnumre i fed skrifttype

 
Og i vores butik DiMaria.dk sælger vi denne skrifttype. 
 
Der følger udførlig vejledning med og afstandsstykker så du kan sætte nummeret pænt op på husmuren. 
Køb her

Hængepotter fra Bloomingville, Hübsch, Nordal mfl

Hængepotter er super trendy lige nu, og vi forstår godt hvorfor. Du får de grønne planter til at blive en del af indretningen på en raffineret og levende måde, når de hænger fra loftet. Hos Boxdelux.dk har vi et stort udvalg af hængende urtepotter fra Bloomingville, Nordal, Hübsch Interiør og House Doctor.

Du kan komme direkte til kategorien med urtepotter på boxdelux.dk lige her KLIK

 

Køb her

Bæredygtigt engangsservice i små portioner fås her

Skal du holde fest, reception, på messe, dele smagsprøver ud, slippe for opvasken – så gå på opdagelse i vores udvalg af bæredygtigt engangsservice, der får din fest eller event op på et højere niveau. 

termobæger engangsservice suppe og is engangsservice i træ både i bambustræ
 
Hvide paptallerkener med tilhørende plastikkrus hører fortiden til. Nu er der kommet bedre alternativer i form af bæredygtigt, miljøvenligt eller komposterbart engangsservice i bambus, finér og palmeblade. 
 
Hos Boxdelux.dk har vi set tendensen og sælger luksus engangsservice i små portioner til både private og små virksomheder der skal holde en event, hvor det godt må være praktisk, eksklusivt og miljøvenligt på samme tid. 
 
Vores kunder køber engangsservice til studenterfesten og andre festlige lejligheder i private hjem. Til receptioner og jubilæer i små og mellemstore virksomheder. Til smagsprøverne der skal gives væk på messen. Til presseevents, børnefødselsdage og jubilæer. Kort sagt – alle de gange rigtigt service er for upraktisk, og tanken om at der bliver brugt bæredygtigt engangsservice er vigtig. 
 
Vores mest populære produkter er bådene i bambus som vi har i mange forskellige størrelser. 
engangsservice i træ både i bambustræ

Både i træ i flere størrelser

 
Skal du servere lidt større ting eller ting som er lidt mere “våde” så er palmebladstallerkenerne geniale. De fås også i flere forskellige størrelser.
tallerken i palmeblad engangsservice

palmebladstallerken

 
Til varme supper eller kolde is er termobægeret smart. De fås også i tre størrelser og det kan du holde ved, mens du står til stående reception, selv om indholdet er varmt. 
 
termobæger engangsservice suppe og is

Suppebæger

 
Vi har også kaffekopper, knive og gafler, isbægre og servietter og meget mere. Se hele udvalget lige her, og hvis du er i tvivl, så ring på 5044 6800 mellem 8 og 14 på hverdage og få rådgivning omkring engangsservice. 
Køb her

Davinci ramme til børnetegninger er nu online

Leder du efter en ramme der kan indeholde alle dine børns fantastiske tegninger? Så har vi i vores butikker fået forhandling af den geniale Davinci ramme til børnetegninger. Når junior kommer med en ny tegning, så åbner du rammen op forfra og sætter den nyeste tegning forrest i rammen. Den kan indeholde op til 50 A4 ark og når den er fyldt op kan du tømme den og gemme i en mindekasse el. lign. Så du slipper for 49 ture til mindekassen og dit barn bliver glad for at få sine tegninger udstillet.

Rammen kan du finde i vores plakatbutik Aurea.dk lige her KLIK

Du kan også finde Davinci rammen i vores boliginteriørbutik Boxdelux.dk lige her KLIK

dimaria_davinci_ramme_til_tegninger_opbevaring50stk_a4_boern4

Køb her

Guide til valg af tavle

At finde en tavle der passer til lige dit behov kan være svært, og noget af det vi får flest spørgsmål om, derfor har vi lavet denne guide til valg af tavle, så du kan finde den løsning der passer bedst til dit behov.

Vi har nemlig Danmarks største udvalg af tavler, tavlefolie, magnetfolie og magnetiske glastavler i vores butikker DiMaria og Boxdelux.dk

Den mest populære løsning er tavlefolie på metermål. Her køber du den længde du har brug for, og det kan bruges til at beklæde en væg eller skabslåge, så du kan bruge den plads til tavle, du kan skrive med kridt på.

ny_tavlefolie_metermaal

 

 

 

 

 

 

 

 

Ønsker du den skal være magnetisk også, kan du sætte vores cirkler i magnetfolie på tavlen hist og pist. På cirklerne kan du derefter sætte ting mast med magneter.magnetcirkler3

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvis du er på udkig efter tavler du kan skrive med whiteboard tuscher på, har NAGA et kæmpe udvalg af magnetiske glastavler. Dem kan du både skrive på, og hænge ting fast med superstærke magneter

Fås både som runde tavler og som firkantede tavler og der findes et hav af tilbehør til tavlerne.

naga_nord_miljoe_billeder_ekstra_billeder_glastavler_runde3

 

 

 

 

 

 

 

 

Ønsker du en tavle der kan skrive med kridt på, og som samtidig er magnetisk er tavlerne fra det danske designfirma The Oakmen geniale. Råt og rustikt design i egetræ og jern der er behandlet, så du kan skrive på dem.

oakmen_tavler_ekstra_miljoe_denye_h1

 

 

 

 

 

 

 

 

Er du på udkig efter en tavle kun til magneter har vi vores magnetfolie på metermål, hvor du køber den længde du har brug for. Det er meget populært til kontorer, hvor du kan beklæde en væg eller en skabslåge med magnetfolie, og derved kan bruge den plads til opslag, som du hænger op med magneter.

magnetfoliemetermaal_450_4

 

 

 

 

 

 

 

 

Fra Housedoctor har vi denne fine opslagstavle, der fås i sort, hvid eller guld. Den er til ophæng med clips, som vi også fører et bredt udvalg af.

house_doctor_opslagstavle_mesh_sort

 

 

 

 

 

 

 

 

Housedoctor har også lavet denne skinne, som har magneter med clips indbygget, så du kan, på begrænset plads, sætte fotos og udklip op.

housedoctor_magnetisk_opslagstavle_metal_med_clips_3stk1

 

Køb her