Handed By

Det hollandske firma Handed By er kendt for sine stærke fletkurve og kister i plastik, som de leverer til mere end 20 lande. De bevæger sig forrest i udviklingen af nye designs til praktisk opbevaring, de producerer i mange forskellige farver og stilarter, så der skulle være noget til enhver smag. Kurvene er produceret til dagligt brug og er utroligt slidstærke. Plastfletkurvene er håndlavede og af genbrugsmateriale. Plastfletkurvene er produceret af den samme slags plaststrips, som er viklet om paller og kasser, når tunge ting skal sendes forsvarligt. Disse strips laves i forskellige bredder og indfarves i smukke farver.
Du kan være sikker på, at alle produkter, der bærer deres håndaftryk er blevet produceret på en etisk måde og er med garanti ikke lavet ved hjælp af børnearbejde. Produktionen foregår i Thailand, Kina og Vietnam. Når Handed By pakker deres produkter, forsøger de at minimere skrald og genbruger deres papkasser til transport og produktion.

Se og køb handed by her

handed_by_miljoe_billeder_jan16 (15)         handedby_kurve_bamboolastic_miljoe4         handed_by_miljoe_billeder_jan16 (1)

Handed_by_bibbona_kurv_petrol Handed_by_bologna_højboks_silver handed_by_bibbona_plastflet_marsala_red Handed_by_venice_vasketøjskurv anconasort handed_by_verona_plastflet_powder_blue