Nyheder fra BOXdeLUX 301019

NY KØLESKABSOPBEVARING
Vi har ofte hørt at I savner mindre kasser til køleskabet, end dem som Interdesign laver. For ja, de ER store. Nu har de lavet en serie beregnet til det europæiske marked. Crisp hedder serien. Herfinder du kasser med drænbakker til grøntsager, æggebakker + mere. Se dem her.

NYT TIL VÆGGEN
Fra Naga Nord er der kommet nye tavler. Både de velkendte runde magnetiske glastavler i nye farver, samt et organizer board, som vi ret begejstrede for.  Husk at Naga har et stort udvalg af magneter, tuscher + andet tavle-tilbehør. Kombinerer du NAGA Nords tavler med vores blokke – så er du godt kørende mht at blive organiseret i hverdagen.

NORDAL LYSHOLDERE
De fine lysholdere fra Nordal til dig der selv laver din adventskrans er igen kommet hjem. Vent ikke til sidste øjeblik med at bestille lysholderne, for det går pludselig stærkt.

ADVENTSSTAGER
Skal du bruge en ny adventsstage i år, så tjek udvalget ud nu, mens det er størst. Vi har også de fine Vance Kitira kalenderlys der er lavet af fødevaregodkendt parrafin, og derfor er helt uden sundhedsskadelige stoffer. Se dem her.
 
COMO PÅ LAGER
Vi har netop fået fyldt op af Como, så nu er hylden med knager på lager igen i både sort og hvid.
 
KLUDETÆPPER FRA BUNGALOW
Nyt er også de fine kludetæpper fra Bungalow, der er lavet af rester fra modeindustrien, der er indfarvet i de smukkeste doucede farver. Der er også fluffy tæpper fremstillet af genbrugte indiske sarier. Tjek dem ud her.