Derrière la Porte

Derrière la Porte er et fransk firma med over 20 designere ansat. Navnet betyder “bag døren”. De producerer primært opbevaringsmuligheder indenfor badeværelse, skønhed, kontor, køkken, børn, have, fritid og rejser.
Historien om Derrière La Porte er en passion for farve, lethed og munterhed i hverdagen. De laver funktionelle elementer og pyntegenstande som de glæder sig til at vise til andre. Sidste forår 2012, fejrede Derrière La Porte 20 år med kreationer til at glæde og forskønne hjem med farver, design, godt humør.

Derrière la Porte’s design består af anvendelighed, god humor, et strejf af poesi, farver og et pust af friskhed. Hos BOXdeLUX forhandler vi primært Derrière la Portes metaldåser til opbevaring i køkken og bad. De fleste af disse dåser er designet af den franske kunstner Valerie Nylén.

Se og køb Derriere la Porte her

 

dlp_dixie_metaldaaser_miljoe_springsum16_mange (1)         dlp_dixie_metaldaaser_miljoe_springsum16_mange (12)         dlp_dixie_metaldaaser_miljoe_springsum16_mange2

a23   dlp_dixie_medicin_daase Derrière la porteP005-M022010_opbevaring_knaekbroed_metaldaase metaldaase_dlp_dixie_batterier  metaldaase_dlp_dixie_kvitteringer_64417