Masking tape – Washi Tape

Det japanske firma er leverandør af vores farveringe masking tape og er specialister på området med over 90 års erfaring. Tapen bruges også industrielt til at male biler, bygninger og møbler. Tapen er fremstillet af japansk “washi” papir som er utrolig stærkt med samtidig tyndt. I 2008 begyndte firmaet at lave den kendte og farverige masking tape som vi forhandler og som forhandles i over 20 andre lande. De fås nu i over 100 forskellige farver og mønstre og bruges til forskellige formål i dagligdagen.
Gafler er et redskab til at spise, gardiner er lavet til at holde sollyset ude og blyanter er lavet til at skrive med. Som disse produkter, er de fleste ting fremstillet til et bestemt formål. Men masking tapen er ikke lavet til et bestemt formål, her er det kun fantasien der sætter grænser. Det kan bruge på opslagstavler, vægge, lamper, bestik, på din cykel osv. osv.

Se og køb Masking tape her

gaveaeske_maskingtape_10_colors_dark_colors          gaveaeske_maskingtape_10_colors_light_colors          gaveaeske_maskingtape_20_colors_miks_mangefarver

maskingtape_asahanada maskingtape_aonibi Masking tape Masking tape Masking tape Masking tape