Nicolas Vahé

Nicolas Vahé er leverandør af vores fantastiske specialiteter. Han er franskmand og Chef i en klasse for sig. Han er vokset op i en familie af kokke, og kender alle hemmelighederne bagved tilberedningen af madvarer i elitedivisionen.

Nicolas Vahé er udlært kok og konditor på “Pic Valence” – en 3 stjernet Michelin-restaurant i Frankrig. Herefter er han uddannet chocolatier under Daniel Giraud Valence, som er en verdensberømt chocolatier, og blandt Frankrigs bedste dessertkokke.

Senere har Nicolas tryllet som konditor på Falsled Kro i mere end 3 år, og herefter som chefkonditor på Fakkelgården ved Kruså.

I dag er Nicolas Vahé leveringsdygtig i produkter fra confit, chokoladesmørepålæg, risotto, pesto, chutney, fiskesuppe og til gløgg, vin og vand. Råvarernes ekstreme kvalitet giver en sublim smag, og har en finesse, som du kun finder i delikatessens superelite.
Med disse produkter kan selv den mest uøvede kok, invitere til hjemmelavede gourmetmiddage i topklasse.

Se og køb Nicolas Vahé produkter online her

taste_skeer        nicolasvahebakke        nicolasvahe_saltogpeber

delikatesser_nicolas_vahe_oliven_olie_citrondelikatesser_nicolas_vahe_pesto_tomat_artiskokNicolas Vahé finder du hos BOXdeLUXdelikatesser_nicolas_vahe_fondue_lys_chokolade_karamel Nicolas Vahé nicolas_vahe_salt_perbermix_kvaern