InterDesign

Interdesign er vores amerikanske leverandør af praktisk opbevaring i plast og akryl. De har et kæmpe udvalg af produkter til opbevaring i køleskabet, til make up og til fødevarer, som vi fører det meste af.

Virksomheden designer og producerer produkter til hjemmet, der kombinerer innovativt design, high-fashion og konkurrencedygtige priser. Kombinationen har givet InterDesign adgang til at blive en global leder inden for Houseware industrien og de sælger til over 40 lande verden over.
InterDesign har eksisteret i næsten 40 år og fortsætter med at vokse og udvide deres produkt linje fra deres hovedkvarter i Solon, Ohio. I USA kan InterDesign’s produkter findes hos store forhandlere i hele landet, herunder Target, Crate & Barrel, Williams-Sonoma, Container Store, Bed, Bath & Beyond, Walmart, Kohls, Lowes, Home Depot og Costco.

Se og køb InterDesigns produkter online her

drejefad_stor_med_hoej_kant_bakke_interdesign_73230eu3       daaseholder_daaseopbevaring_plus_luksus_med_laag_70938eu1       opbevaringskasse_plast_miljoe_interdesign_alle_3