House Doctor

En af vores største leverandører er House Doctor, hvor vi forhandler et meget stort udvalg af deres sortiment online.

House Doctor er endnu et dansk firma. House Doctor er familiedrevet og beliggende i Ikast med forhandlere over hele verden. Deres stil beskriver de som værende provokerende, personlig og ikke alt for formel. De synes, at tiden er inde til at blande elementerne endnu mere end “bare” at matche dem. Uanset hvilken stil du har, så har House Doctor noget der kan give dit hjem et unik eller personligt præg.

House Doctor slår tonen an med en symfoni af organiske former, blide farver, håndlavet keramik og moderne kunst. Det lyse træ udgør et kernemateriale i kollektionen, og sæsonens møbelnyheder er en hyldest til det nordiske ophav i design såvel som materialevalg.

Alle House Doctor’s produkter er designet in-house. Til produktionen håndplukker de, de bedste leverandører fra hele verden og går aldrig på kompromis med deres kvalitet.

Se og køb House Doctor her

house_doctor_boliginterioer_spring16_summer16_ekstra_billeder (21)       house_doctor_boliginterioer_spring16_summer16_ekstra_billeder (12)       house_doctor_boliginterioer_spring16_summer16_ekstra_billeder (19)

house_doctor_aeskesaet_mixed_moensteret_sorthvid_lyseroed house_doctor_boxsaet_mixed_blaa_groen house_doctor_skammel_ace_sort house_doctor_taske_shopper_kanvas_partisan house_doctor_tool_box_thunderblue house_doctor_vase_3_graa