BOXdeLUX nyt oktober 2019

HÛBSCH-NÜHEDER

Vi har fået de sidste efterårsnyheder fra Hübsch. Smukke vaser i glas har vi købt mange af i år, og Hübsch har virkelig formået at lave nogle smukke vaser til nogle gode priser i år. 👉 Klik her.


ADVENTSPAKKER

Pak adventsgaverne og kalendergaverne ind i poser du kan genbruge år efter år. Poserne fås i både bomuld og hessian, og du kan få rødt bånd, manilamærker og tal der passer til. Til priser fra bare 25 kr for en pakke med 4 poser. Det bliver et julehit i år. 👉 Klik her.


SPAR PLADS – PÅ JAPANSK

Se også vores tema med smarte pladsbesparende køkkenting fra Yamazaki. Brug fx pladsen under din hylde i køkkenet optimalt eller pladsen på siden af køleskabet til opbevaring. Geniale produkter til det lille køkken. 👉 Klik her.


ALIBABAKURVE

Vi har igen fået nye forsyninger af Alibabakurve – og denne gang er der kommet nogle af de eftertragtede modeller i læder. Der er kun kommet få stk, så tøv ikke for længe. 👉 Klik her.

 

COMO PLANTESTANDER

Como plantestander i sort er kommet på lager igen. De andre Como ting der er udsolgt kommer inden for de næste 14 dage. 👉 Klik her.

 

… JUL … (vi beklager)

Vi synes næsten ikke vi kan reklamere for julevarer når solen skinner og man stadig kan gå uden jakke, men vi ved af erfaring at der er mange som gerne vil igang med kalendergaver nu. Så vi har åbnet adventskategorien, hvor du kan finde smart indpakning til de mange små gaver. Kategorierne med julepynt åbner op når vi nærmer os efterårsferien. Se Julen hos BOXdeLUX her.


TICA DØRMÅTTER

Det er efterår og dermed også dørmåtte vejr. Vi har det store udvalg af dørmåtter fra Tica Copenhagen. Det er dørmåtter i topkvalitet i designs der er tidsløse og moderne, og de får vores varmeste anbefaling. Se hele udvalget i virkelig mange størrelser lige her. 👉 Klik her.

 

MONOGRAPH – LÆKKERIER TIL KONTORET

Sortimentet fra Monograph er netop udvidet meget. Så se om du ikke kunne bruge nogle af deres lækre kontor-accessories enten til hjemmekontoret eller på arbejdet. 👉🏽 Se Monograph her.

 

LÆKRE FARVER FRA SPECKTRUM

Vi har fået de fineste nye lystager fra Danske Specktrum. De kommer i en smuk pallette af farver og i to forskelige designs. 👉🏽 Se Specktrum her.