Jul 2021

Vi har længe gået og gjort klar til jul ved BOXdeLUX, og nu er vi endelig ved at være i mål. Du kan her finde nyheder fra vores jule-kategori, hvor du kan finde advent og pakkekalender, juletræstæpper, julesokke og topstjerner, julepynt, lyshuse, lys og adventsstager og juletræspynt

Vi kan lige så stille og roligt se, at gaverne begynder at blive købt. Du vil derfor også kunne læse om nogle af de produkter, vi sælger mest. For at have en overskuelig måde at inddele gaver efter pris, har vi opdateret vores gaveguide, hvor man nemt og hurtigt kan finde en gave til det budget, man ønsker.

Julepynt

Kalenderlys i mange variationer

For at gøre helt klar til december betyder det også, at vores udvalg af kalenderlys, til at bringe hygge og julestemning, også er kommet på plads. Vi har forskellige varianter, så du har mulighed for at finde lige netop den, der passer hjem til dig. Findes f.eks. med sort, guld eller multicolor tal. Vi har også fået en ny og smuk version hjem i jordfarver.

 

Kunstige julestjerner

Hos BOXdeLUX kan du finde kunstige julestjerner i forskellige størrelser. De fleste er med røde blomster, men du finder også én hvid version i 23 cm. Smukke blomster, der bringer julestemningen helt ind i hjemmet og kan bruges hvert år.

De røde findes i 10 cm, 23 cm og 38 cm.

 

Cirkusdyr til jul og resten af året

Speedtsberg har lavet en hel serie med flotte og dekorative cirkus dyr. Vi har en cirkushest, elefant, soldat, mus og ballerina på lager. Alle figurer har nogle detaljerede detaljer i smukke farver. Denne serie er til jul såvel som til resten af året.

Cirkushesten og elefanten fås i 54 og 42 cm. Soldaten er 29 cm, musen er 34 cm og ballerinaen er 27 cm.

 

Julekugler

Vi har fået en masse fine nye julekugler hjem fra Speedtsberg til at pryde dit juletræ. Derudover har vi også fået unikke og fine figurer, der pynter og bringer glæde og grin fra Bungalow. Du finder blandt andet en guitar, en cupcake, en skøjte, en hummer og mange flere.⁠ Ikke nok med det, har vi udvidet udvalget af julepynt i papir fra Broste Copenhagen. De findes med og uden glitter, og er i de flotteste naturfarver.

Vi har mange varianter i glas, keramik og papir. Så tag et kig ind forbi vores kategori, der hedder Juletræspynt og find dine favoritter.

 

Misteltene i forskellige farver og størrelser

Er der en Gertrud Sand gemt i dig? Så skal du da have købt en mistelten, så du kan kysse lidt ekstra på din partner i december. Vi har et stort udvalg af misteltene fra Bungalow, hvor vi i år har udvidet med flere farver og størrelser. Nogle er små, så de kan hænge på juletræet, andre kan hænges op i dørkarmen.

Bungalow æskesæt

Normalt ville dette æskesæt ikke gå ind under julepynt, men nok mere en julegaveidé. Dog er dette æskesæt perfekt til opbevaring af dine smukke julekugler. Du har selvfølgelig også mulighed for at bruge den til smykker og andre småting.

Det ruminddelt æskesæt findes i designet Kollam Olive, Kollam Espresso og Kollam Ruby. Treasure æskesættet består af 2 rektangulære æsker med skillerum til ruminddeling.

Julelys⁠

Vi har et stort udvalg af både indendørs og udendørs LED-lys, der bringer stemning og hygge inde samt udenfor hjemmet. Fås i forskellige størrelser, så du kan finde netop det lys, der passer til din dekoration.⁠

Vi har også udvidet sortimentet med juletræslys på batterier og forskellige kertelys, der eventuelt kan bruges til en adventskrans.

Julegave nyheder

Dottir keramik og porcelæn

Dottir er én af vores nyeste leverandører, som vi har kigget på længe. Det er så først nu, vi har taget springet, og vi har ikke fortrudt et eneste sekund. Vi har et stort udvalg af både lys, lysestager og vaser fra Dottir, som er en perfekt gaveide eller blot som en fin ting til dig selv.⁠

The Oak Men magnetiske tavler i sortolieret træ

Disse fine tavler fra The Oak Men er fantastisk flotte i deres sortolieret look. Tavlerne kan du skrive på med kridt, og så er de magnetiske. Du kan derfor bruge dem som opslagstavler.

Disse magnetiske opslagstavler kan f.eks. sættes op i gangen, så du kan skrive ned, hvad børnene skal huske at have med på de forskellige dage. Du kan også sætte dem op i køkkenet, så invitationer og tegninger ikke fylder på køleskabet. Kan også bruges på kontoret til ting du skal huske, opgaver der skal løses og meget mere. De fås også i egetræ. 

Beholder til husholdningsfilm

Er du også træt af aldrig at kunne få husholdningsfilmen af rullen? Så har vi fået denne smarte beholder til husholdningsfilm hjem fra Wenko, som gør det nemt at opbevare og bruge sin rulle med husholdningsfilm eller alufolie. Holderen har en hakket kniv, så du med 1 klik kan skære et stykke film eller folie, når du skal bruge det. Nem at bruge og passer lige ned i de fleste skuffer.

Kamelia duftfriskere

Ønsker du en ny duft til badeværelset, soveværelset eller stuen? Så bør du overveje vores helt egen serie af duftfriskere kaldet Kamelia. Kamelia har flere forskellige varianter af dufte, hvor de alle har fået tildelt et navn, der hylder vores danske øer.

Stribede tæpper

Giv dit hjem lidt farvespil med disse nye varianter fra Tica Copenhagen. Tæpperne findes med en enkelt horisontal stribe eller med brede vertikale striber. Alle er 90×200 cm. og super smukke. Find lige netop den eller de stribede tæpper, der passer til din bolig.

Metaldåser fra Derrière La Porte

Vi udvider igen udvalget af metaldåser fra Derrière La Porte. Denne gang finder du metaldåser til salt, morgenmadsprodukter, ris, nøgler, slik og chokolade. Som altid har metaldåserne illustrationer og fede farver. En skøn gaveide til hende, der elsker organisering.