Dørmåtter til indendørs og udendørs brug

I vores butik Hallway på Hallway.dk har vi det helt store udvalg af dørmåtter til indendørs såvel som udendørs brug.

Til udendørs brug har vi et stort udvalg af dørmåtter i gummi. Priser fra kr 179,- De kan selvfølgelig også bruges indendørs. Der er modeller der er perforerede, så alt snavs falder ned på trappen, eller du kan vælge en model der er fast i bunden, og så kan du blot løfte den og ryste, hvis du vil tømme den for snavs. Klik her for at komme direkte til Dørmåtter i gummi

hallway_05

Dørmåtte i gummi fra Nordal

hallway_02_a

Dørmåtte i gummi fra Nordal. Med bredt flet

dørmåtter i gummi

Dørmåtte i gummi fra Dixie

Tica Dørmåtte og gummibakke  

Dørmåtte i gummi fra tica copenhagen

ticasko_hallway

Dørmåtte i gummi fra Tica Copenhagen

Dørmåtte i gummi fra Dixie

Dørmåtte i gummi fra Dixie

Et andet smart produkt i gummi er støvlebakkerne vi fører. De bruges til at sætte støvler i, når du kommer ind af døren, så alt sjap og sne ryger i støvlebakken frem for på gulvet. Støvlebakkerne fra Tica Copenhagen er meget populære og de kan også bruges i bilen til at stille de beskidte løbesko på, eller som samling for hundens mad- og vandskål. Klik her for at komme direkte til Støvlebakker i gummi

Stor støvlebakke i gummi

Stor støvlebakke i gummi

Lille støvlebakke i gummi

Lille støvlebakke i gummi

Medium støvlebakke i gummi

Medium støvlebakke i gummi

Støvlebakke i gummi fra Nordal

Støvlebakke i gummi fra Nordal

   

Til indendørs brug har vi også et stort udvalg af dørmåtter i forskellige materialer og tykkelser. Vi har både smudsmåtter, kokosdørmåtter, dørmåtter i uld, velourdørmåtter og vores egne printede dørmåtter med skridsikker baggrund.

Her ser du et udvalg

Smudsmåtter fra tica copenhagen. fås i flere størrelser Smudsmåtter fra tica copenhagen. fås i flere størrelser

Dørmåtte i kokos fra Bloomingville

Klik her for at komme direkte til kategorien med dørmåtter

     
     

Serie af plakater med citater fra film og tv-serier

Det startede med Blinkende Lygter. Vi havde lavet en plakat med citater fra vores yndlingsfilm Blinkende Lygter til at hænge i vores egen entré. Nu når vi alligevel havde lavet den, kunne vi da også lægge den i butikken på www.Aurea.dk. Det kunne jo være, der var andre end os der syntes den var sjov. Det var der sørme. Det har sparket gang i en hel ny plakatserie. Vi tager de film og tv-serier vi selv er fans af, finder de bedste citater frem og laver dem til en citatcollageplakat. Vi laver altid to versioner af vores plakater – en i sort/hvid og en i farver. Indtil videre er det blevet til plakater, der handler om Blinkende Lygter, Friends, Den eneste Ene, Sex & The City, Monty Python, Chick Flick, Halløj på Badehotellet og Fight Club.

Plakaterne trykker vi lige så snart de er bestilt i en af vores onlinebutikker. Vi skærer plakaten til, indrammer den eventuelt og sender plakaten afsted til kunden.

Vi laver vores plakater i to størrelser: 30 x 40 cm og 50 x 70 cm som også er de størrelser vi har rammer til.

Du finder alle vores plakater med citatcollager fra film og tvserier på Aurea.dk

 

København på træskilte

Vi har udviklet en nyhed til vores populære serie af træskilte, hvor vi trykker med serigrafisk tryk på genbrugsfinér fra møbelindustrien. Denne gang har vi valgt at lave en serie med seværdigheder fra København. Vi har tegnet 12 af de største seværdigheder og mest imponerende bygningsværker i København op og trykt dem på træplader i postkortstørrelse. De kan stå på gallerihylden og pynte eller bruges som alternativt gavekort, du kan sagtens skrive på bagsiden med en tusch.

Træskiltene koster kun 59 kr pr stk og er produceret i Danmark. Hvert træskilt måler 12 x 16,5 cm.

Køb serien på DiMaria.dk lige her

 

 

DiMaria Facebook konkurrence

Vi har nu nået 3000 facebook fansDiMarias facebook side. Det er vi stolte af, og vi er glade for, at I er så gode til at sprede budskabet om DiMaria.

Det belønner vi med en hurtig konkurrence, hvor vi sætter 2 gavekort på 500 kr. på højkant.

Det eneste du skal gøre er at skrive en kommentar herunder, hvor du skriver hvilket produkt: wallsticker, plakat, tavle eller andet du ville bruge gavekortet på, hvis du var den heldige vinder.

Vi trækker de to heldige vindere på tirsdag den 18. juni kl. 20. Vinderne bliver offentliggjort her og ikke på facebook. Så husk at kigge forbi og se om du har vundet.

 

VINDERNE ER NU FUNDET!

De to heldige vindere er Helle Harbo Fruergaard og Gitte Seloy

 

Stort tillykke til vinderne, I er velkomne til at skrive på info@dimaria.dk med jeres adresse, så sender vi gavekortene til jer

 

Her kommer et lille udvalg af plakater og wallstickers du kan vælge at bruge gavekortet på:

 

Nyhed på DiMaria: Magnetfolie

På DiMaria.dk har vi fundet på noget nyt smart vægdekoration: Magnetfolie.

Magnetfolie er en wallstickerfolie med metalstøv indeni, så det derved er muligt at sætte magneter fast på. Du sætter f.eks. en af vores cirkler i magnetfolie op på væggen der hvor du gerne vil, og så kan du sætte ting op med magneter.

Vi har lavet små pakker med hhv. cirkler, sommerfugle og stjerner, så du kan skabe din egen opslagstavle, moodboard, todo liste eller hvad du nu har brug for.

Hæng f.eks. en cirkel op ved siden af døren, sæt et postkort fast med en magnet, og voila så har du en hurtig beskedtavle familien altid ser. Du kan også aflaste køleskabet  fra børnetegninger og lade børnene sætte yndlingstegningerne op på børneværelsets væg eller dør.

Har du i stedet brug for et større område der skal dækkes med magnetfolie, kan du købe det på metermål.

Der er mange der har spurgt om man kan skrive med kridt på magnetfolie. Svaret er, at det kan du sådan set godt, men vi anbefaler det ikke, da magnetfolie ikke er beregnet til det, og det skrevne derfor efterlader ridser. Vi sælger dog også tavlefolie på metermål, så hvis du vil, kan du først sætte magnetfolien op, derefter tavlefolien udenpå. Det kan magneterne godt trænge igennem.

alle magnetstickers kan findes lige her magnetfolie

 

magnetcirkler3magnetfoliemetermaalmagnetfoliemetermaal3 sommerfuglemagneter4 sommerfuglemagneter5 sommerfuglemagnetfolie3 stjernemagneter3

 

Gallery Post

[thshpr_gallery title=”gallery Title” thumbwidth=”312″ thumbheight=”152″]

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam nunc odio, suscipit nec placerat et, molestie id lorem. Etiam eu cursus leo. Integer eget odio nisi. Curabitur vel lectus non nulla mattis sollicitudin sit amet commodo dolor. Ut auctor nulla vitae orci venenatis congue.