Happy Lights

Happy Lights er et belgisk firma med produktion i Thailand. De flotte farverige kugler er håndlavet på et lille værksted. Disse bolde er typisk thailandske og det tager lidt øvelse at lave sådan en helt perfekt rund bold . De ansatte i værkstedet er alle lokale folk som får rimelige lønninger og kan dermed hjælpe deres familier økonomisk. De skønne kugler fås i flere udgaver, både som lamper og lyskæder, samt i en bred palette af farver.

Boldene er lavet af farvet polyester tråd. Trådene bliver viklet omkring en lille rund ballon, indtil tilstrækkelig tråd er roteret omkring ballonen og man opnår af en fast kugle. Boldene bliver derefter hængt til tørre i solen og under regntiden hænger de i en tørreovn.
Hos BOXdeLUX forhandler vi et stort udvalg af lampeskærme fra Happylights, vi er faktisk den forhandler der har det største udvalg.

Se og køb Happy Lights lamper online her

happylights_miljo_hvid         happylights_miljo_random_2         happylights_miljo_random

Happy lights lamper i mange farver Happy Lights lamper - 3 størrelser Happylight lamper online happylights_lamper_moerkegraa Happylights lamper til hjemmet happylight_peppermint