Ny engros-webshop

Vores gamle “no-name-b2b-webshop” har fået nyt liv. Ikke nok med at selve shoppen har fået en ordentligt overhaling – vi skifter også navn. Så fra nu af hedder vores engros-/b2b-afdeling DELUXO. Her sælger vi, i første omgang, mange af de varer du kender fra vores 3 detailbutikker. Det betyder at du som ejer af en fysisk butik, kan få et helt unikt sortiment. Vi sælger nemlig kun engros til et udvalg af offline-butikker. Så er du på udkig til noget, der kan få din butik til at skille sig ud fra konkurrenterne, synes vi du skal tage et kig på de varer vi sælger.

Plakater, kort, design akrylvarer, kasser, opbevaring og meget mere.

DELUXO ER…
✔ Engrossalg af designvarer online.
✔ Hurtig levering – bestil inden kl. 10 og vi sender samme dag.
✔ Billig fragt – kun kr. 39,- pr. ordre.
✔ Unikke varer – du finder dem kun hos os.
✔ Varer fremstillet i forholdsvis små serier
✔ Lavt kolli – køb kun det du skal bruge.
✔ Kun salg til offline-butikker
✔ Kun én forhandler pr. (mindre) by
✔ Ingen kredit – betal online
✔ Ingen dropshipping
✔ Mindstekøb første gang er 1.500 kr.

 

Besøg DELUXO på www.deluxo.dk