Guide til valg af tavle

At finde en tavle der passer til lige dit behov kan være svært, og noget af det vi får flest spørgsmål om, derfor har vi lavet denne guide til valg af tavle, så du kan finde den løsning der passer bedst til dit behov.

Vi har nemlig Danmarks største udvalg af tavler, tavlefolie, magnetfolie og magnetiske glastavler i vores butikker DiMaria og Boxdelux.dk

Den mest populære løsning er tavlefolie på metermål. Her køber du den længde du har brug for, og det kan bruges til at beklæde en væg eller skabslåge, så du kan bruge den plads til tavle, du kan skrive med kridt på.

ny_tavlefolie_metermaal

 

 

 

 

 

 

 

 

Ønsker du den skal være magnetisk også, kan du sætte vores cirkler i magnetfolie på tavlen hist og pist. På cirklerne kan du derefter sætte ting mast med magneter.magnetcirkler3

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvis du er på udkig efter tavler du kan skrive med whiteboard tuscher på, har NAGA et kæmpe udvalg af magnetiske glastavler. Dem kan du både skrive på, og hænge ting fast med superstærke magneter

Fås både som runde tavler og som firkantede tavler og der findes et hav af tilbehør til tavlerne.

naga_nord_miljoe_billeder_ekstra_billeder_glastavler_runde3

 

 

 

 

 

 

 

 

Ønsker du en tavle der kan skrive med kridt på, og som samtidig er magnetisk er tavlerne fra det danske designfirma The Oakmen geniale. Råt og rustikt design i egetræ og jern der er behandlet, så du kan skrive på dem.

oakmen_tavler_ekstra_miljoe_denye_h1

 

 

 

 

 

 

 

 

Er du på udkig efter en tavle kun til magneter har vi vores magnetfolie på metermål, hvor du køber den længde du har brug for. Det er meget populært til kontorer, hvor du kan beklæde en væg eller en skabslåge med magnetfolie, og derved kan bruge den plads til opslag, som du hænger op med magneter.

magnetfoliemetermaal_450_4

 

 

 

 

 

 

 

 

Fra Housedoctor har vi denne fine opslagstavle, der fås i sort, hvid eller guld. Den er til ophæng med clips, som vi også fører et bredt udvalg af.

house_doctor_opslagstavle_mesh_sort

 

 

 

 

 

 

 

 

Housedoctor har også lavet denne skinne, som har magneter med clips indbygget, så du kan, på begrænset plads, sætte fotos og udklip op.

housedoctor_magnetisk_opslagstavle_metal_med_clips_3stk1

 

Køb her