Kæmpe udvalg af Happylight lampeskærme på Boxdelux.dk

På Boxdelux.dk har vi nok Danmarks største udvalg af de populære Happylight lampeskærme, der fås i tre forskellige størrelser.

De er fremstillet efter samme princip som de små kugler der i årevis har været populære som lyskæder, bare i så stor størrelse, at de kan bruges som lamper.

Vi fører dem i Ø25, Ø30 og Ø35 cm og har godt 15 forskellige lækre farver at vælge imellem.

Happy Light lamperne er velegende til belysning i alle rum, da de giver et blødt lys. De er dog særligt populære på børneværelset, i gangen, i soveværelset og i hjørnet af stuen.

Hos os får du fatningsophænget med, når du køber en lampeskærm, og der medfølger også en udførlig vejledning til hvordan lampen skal “pustes op”. Den er nemlig halvmåneformet når du får den, og du skal selv poppe den op, så den bliver rund. Det gør du ved at puste en ballon op, sætte inden i lampen, gøre den våd, og derefter lade den tørre igen, før du springer ballonen.

Mangler du en fatning til din happylight lampe, kan du bruge fatningerne fra NUD collection, de passer perfekt til lamperne, og så kan du finde en farvet ledning der matcher din happylight lampe.

Du kan finde lamperne herunder:

Happylight lampeskærm Ø25. Størrelse S

Happylight lampeskærm Ø30 cm. Størrelse M

Happylight lampeskærm Ø35. Størrelse L

happylights_miljo_alle

Køb her
Summary
Happylight lampeskærme
Article Name
Happylight lampeskærme
Description
Danmarks største udvalg af de populære Happylight lampeskærme, der fås i tre forskellige størrelser.
Author
Cubica