Bloomingville urtepotter og vaser

På BOXdeLUX.dk har vi et stort udvalg af urtepotter, vasker, skjulere og andet til blomster, kaktusser og grønne planter fra Bloomingville, der laver moderigtige designs i smukt keramik og porcelæn. Nogle af de største hits er serien med urtepotter i “boblestruktur” der findes i flere forskellige farver.

En anden klassisk serie er “heavy structure” serien, som er en moderne fortolkning af den tunge keramik fra 70’erne i et smukt og opdateret design. Mix dem gerne med boblestruktur serien eller nogle af de søde vaser Bloomingville også har lavet med riller, der findes både som vaser og lysestager.

Se alle urtepotteskjulerne og vaserne fra Bloomingville her

bloomingville_vaser11

bloomingville_vase_groen

bloomingville_boble_graabrun

bloomingville_mint_riller