Idéer til barnedåbsgaver

Dåbsgaver. Uh det kan være svært at komme på noget. Som regel er noget som gaver noget man køber liiiige inden man skal afsted.

Vi har samlet lidt idéer på gaver du kan bruge til dåb. I dåbsgave giver mange ofte tøj, fordi man ved at forældrene og barnet helt sikkert kan bruge dette, og ofte er der overflod af tøj når dagen er omme. Men hvad med en gave, der kan live det nye lille børneværelse op?
Her er lidt idéer til at live barnets værelse eller hyggekrog lidt op.

Plakat lavet som en navnetavle med barnets oplysninger ved fødslen.  
asd05Vores egne designede og producerede navnetavler i flere forskellige varianter er altid et hit til dåbsgaven. En gave der holder i mange år og som man med tiden vil vende tilbage til. Navnetavlerne laver vi på bestilling ud fra de forelagte skabeloner. Der er flere forskellige modeller at vælge imellem. Du kan se dem lige HER. Alle modeller findes i både drengefarver og pigefarver. Plakaten sætter vi i en flot ramme for dig, så det eneste du skal gøre, når du modtager din navneplakat, er at pakke den ind, og wupti, en flot og dekorativ dåbsgave til den lille ny og dennes forældre.

Plakat med “Min Baby” er også en rigtig sød dåbsgave med små sætninger som “min baby” tænker. Sætninger som kan minde forældrene om, at tiden med de små går utrolig hurtigt. Så husk at nyd tiden, også selvom at du bliver vækket flere gange om natten.

 

 

plakat_smaa_hjerter_blaa_mhjerte

En anden plakat der også er rigtig god til dåbsgaven er vores plakat Små hjerter. Plakaterne handler om, at børn også kan mærke kærligheden og de små ting i hverdagen lige så vel som deres tilstedeværelse også kan mærkes hos forældrene. Plakaterne fås både i pigefarver og drengefarver så om du skal til dåb hos den lille nye prinsesse eller det er en lille ny prins, så er der noget til dem begge.

jumbo2_s

Vi har også fine wallstickers til væggen på børneværelset. Se udvalget af vores mange forskellige børnesange som blandt andet indeholder “Sov sødt lille jumbo”, “lille peter edderkop”, “se den lille kattekilling” og mange mange andre. Børnesangene er helt perfekte til at sætte over den nyfødtes seng så de nybagte forældre kan synge for den lille inden sengetid. En rigtig god og anderledes dåbsgave.

elefantknager_dreng

Vi har disse lækre og farverige sager fra svenske Jabadabado der er helt perfekte til børneværelset. Der er et stort udvalg af farverige og søde knager, små æsker og kufferter til opbevaring af f.eks. legetøj eller de flotte honey comb balls til at hænge ned fra loftet.   small_kurv_med_laag_rice_lavendel_hus
Rice laver de fineste kurve med låg til opbevaring af f.eks. legetøj eller sengetøj. De fås i tre forskellige størrelser med en masse forskellige og søde motiver broderet på. Kurvene er både dekorative til børneværelset men også rigtig praktiske.

happylights_miljo_roed_hvid_roedligefarver
Børneværelse er lig med farver, leg og glæde. Dette gælder ikke bare massevis af legetøj, men også at skabe hygge ved at indrette værelset ved at dekorere både væg og loft. Hvad med disse flotte og farverige Happy Light loftslamper i massevis af forskellige farver, som du kan mikse lige så tosset som du vil. Der er tre forskellige størrelser at vælge imellem og en hulens masse farver.                                                    NoMess

Vi har også de fineste kasser til opbevaring fra Lego. De fås i 2 forskellige størrelser men i mange forskellige farver og er gode til opbevaring af f.eks. legetøj på det lille børneværelse. De er så smarte og kan let stables.

 

traeskilt-smaa-foedderVores fine træskilte fås i mange forskellige designs, men vi har også nogle til den lille ny. Se bare “små hjerter” eller måske “små fødder” træskiltene. Brug dem som kort til dåbsgaven, de er anderledes og vil helt sikkert få en lille kommentar med på vejen. Og så er de så fine, at man kan bruge dem som dekoration bagefter.Lykønskningskort

 

Lykønskningskort er en ny ting i vores sortiment. Men vi har da også sørget for at få lidt med til dåben. Kortene er sjove, anderledes og vil helt sikkert få et smil frem på læberne hos gavemodtageren. Find det kort du allerbedst kan lide lige HER. Se blandt andre “Tillykke med bebs, ses på den anden side”.