Nyhed fra DiMaria: Vægure i træ med skønne motiver

Vi er glade for at kunne præsentere vores nye kollektion af vægure i træ, som vi sælger på DiMaria.dk. Vi har altid drømt om at lave vægure, og muligheden for at realisere drømmen opstod, da vi nu selv kan printe motiverne på vores UV printer. Vi har designet 12 nye designs og printet dem på træplader vi har fået skåret. De runde træplader er skåret op af finér som er et biprodukt fra møbelindustrien her i Danmark. Træpladen printer vi vores design på og monterer derefter et højkvalitets urværk vi nøje har udvalgt.

vægur i træ

vægur i træ wood
vægur i træ
 vægur i træ

 

Uret lægger vi derefter i en lækker træ-æske og sender direkte til hjem til vores kunder, der har købt dem online på Dimaria.dk 

Prisen er også fin ift. at det er produkter som er håndlavede i Danmark – kun 399 kr. pr. stk.

I princippet kan vi også lave ure på bestilling med lige præcis det design du selv ønsker. Kontakt Karsten for at få et tilbud på dit eget design-ur. Karstens mail er kg@dimaria.dk