Trækasser – kæmpe udvalg i alle prisklasser

På BOXdeLUX.dk er en af vores nicher trækasser og vi har et kæmpe udvalg af bogkasser, ølkasser, eksklusive træ-æsker og fine sættekasser til boligen og børneværelset. Her har vi lavet en udførlig guide, så du kan få overblik over de forskellige trækasser vi fører. Alle trækasser kan forøvrigt ses her KLIK

Først vil vi vise bloomingvilles serie af bogkasser i rustik ubehandlet lyst træ, der fås i et utal af variationer. Det smarte ved disse trækasser er, at de har forskellig dybde. Når du laver en opstilling med dem, giver dybdeforskellen en rigtig fed effekt. Bæreevnen er beregnet til pynteting, ikke tunge ting, og vi ser at vores kunder bruger dem på en væg i stuen over en skænk til display af pynteting. De fleste køber 2-3 forskellige størrelser i kvadratisk hvid, 2-3 forskellige størrelser kvadratisk grå, og mixer det med en enkelt rektangulær i grå eller hvid + 2 huse i forskellige størrelser. De hænges op på væggen (der er beslag bagpå), eller de kan stables fra gulvet og op. Hvis du stabler dem fra gulvet og op, øger du også bæreevnen.

Det kan f.eks. se sådan ud:

bloomingville trækasser

 

I serien findes også de fineste sættekasser formet som en samling huse, sekskantede kasser, sættekasser i mange forskellige størrelser og husformede trækasser i forskellige farver. Se hele Bloomingville udvalget af trækasser lige her KLIK

 

Er du på udkig efter kasser i træ, du kan bruge til opbevaring i stedet, kan du kigge på vores helt egne Dippedutkasser og Charmerende Kassesæt.

Det er de traditionelle “ølkasser” vi får fremstillet lokalt af rest-træ fra møbelindustrien. Vi har dem i natur, sortbejdse og brunbejdse. Bejdsen er selvfølgelig vandbaseret og helt naturlig, så du kan roligt putte dit barns legetøj i kasserne. Vi har skrevet sjove tekster på forsiden af dippedutkasserne, og du kan også købe dem uden tekst, hvis du fx skal bruge dem til at bygge din egen skoreol, og derfor ikke bruger dem til dippedutter og dimser. Koster fra 149,-pr stk

De charmerende kassesæt er et sæt bestående af tre størrelser kasser med tekst udenpå til alt dit henrivende rod og bedårende bras. koster fra 399,- for et sæt med tre.

 

sorte ølkasser dippedutkasse_natur1
 charmekassernatur1  charmekassersort  charmekassebrun1

 

Vi får også produceret vores egne blomsterkasser i sortbejdse. Vi har tegnet vores fantasi om “livet under jorden” udenpå. Kr 199,- og du kan købe den lige her KLIK

kasseitrae_blomsterskjuler_blomsterkasse_1

Danske House Doctor laver også en smuk serie i let og lyst kejsertræ, som vi er meget begejstrede for. Gode priser, god kvalitet og moderne design. Klik på billederne for at komme direkte til trækasserne.

House doctor, housedoctor, housedoktor, house doktor House doctor, housedoctor, housedoktor, house doktor House doctor, housedoctor, housedoktor, house doktor
House doctor, housedoctor, housedoktor, house doktor House doctor, housedoctor, housedoktor, house doktor House doctor, housedoctor, housedoktor, house doktor

Er du på udkig efter en trækasse med låg i eksklusivt design, kan du se på hhv. Balsaboxene fra Nomess og på Trækasserne i egetræ fra The Oakmen.

oakmen_kasse1

Trækasse i egetræ fra The Oakmen

Balsabokse fra Nomess