Dørmåtter til indendørs og udendørs brug

I vores butik Hallway på Hallway.dk har vi det helt store udvalg af dørmåtter til indendørs såvel som udendørs brug.

Til udendørs brug har vi et stort udvalg af dørmåtter i gummi. Priser fra kr 179,- De kan selvfølgelig også bruges indendørs. Der er modeller der er perforerede, så alt snavs falder ned på trappen, eller du kan vælge en model der er fast i bunden, og så kan du blot løfte den og ryste, hvis du vil tømme den for snavs. Klik her for at komme direkte til Dørmåtter i gummi

hallway_05

Dørmåtte i gummi fra Nordal

hallway_02_a

Dørmåtte i gummi fra Nordal. Med bredt flet

dørmåtter i gummi

Dørmåtte i gummi fra Dixie

Tica Dørmåtte og gummibakke  

Dørmåtte i gummi fra tica copenhagen

ticasko_hallway

Dørmåtte i gummi fra Tica Copenhagen

Dørmåtte i gummi fra Dixie

Dørmåtte i gummi fra Dixie

Et andet smart produkt i gummi er støvlebakkerne vi fører. De bruges til at sætte støvler i, når du kommer ind af døren, så alt sjap og sne ryger i støvlebakken frem for på gulvet. Støvlebakkerne fra Tica Copenhagen er meget populære og de kan også bruges i bilen til at stille de beskidte løbesko på, eller som samling for hundens mad- og vandskål. Klik her for at komme direkte til Støvlebakker i gummi

Stor støvlebakke i gummi

Stor støvlebakke i gummi

Lille støvlebakke i gummi

Lille støvlebakke i gummi

Medium støvlebakke i gummi

Medium støvlebakke i gummi

Støvlebakke i gummi fra Nordal

Støvlebakke i gummi fra Nordal

   

Til indendørs brug har vi også et stort udvalg af dørmåtter i forskellige materialer og tykkelser. Vi har både smudsmåtter, kokosdørmåtter, dørmåtter i uld, velourdørmåtter og vores egne printede dørmåtter med skridsikker baggrund.

Her ser du et udvalg

Smudsmåtter fra tica copenhagen. fås i flere størrelser Smudsmåtter fra tica copenhagen. fås i flere størrelser

Dørmåtte i kokos fra Bloomingville

Klik her for at komme direkte til kategorien med dørmåtter