Wallsticker nyheder

Så er der 11 helt nye wallstickers på lager, hos Dimaria Wallstickers, med inspirerende og sjove citater. Alle wallstickers er lavet i kvalitetsfolie og fås i et bredt udvalg af farver.

Hæng dem i stuen, soveværelset, gangen, køkkenet, på kontoret eller hvor du ellers har lyst – det er kun fantasien der sætter grænser.

Conquer fear
Er et citat af Nelson Mandela med teksten: “I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it. The brave man is not he who does not feel afraid, but he who conquers that fear.”

Et citat der handler om mod og frygt, og at den modige mand er ikke ham, der ikke føler sig bange, men ham der erobrer frygten i stedet.

Change your thoughts
“Change your thoughts and you change your world” er et citat der handler om at man med glade og positive tanker, kommer til at leve i glad og positiv verden.

Citatet er sagt af Norman Vincent Peale, som var en præst og forfatter, der fokuserede meget på at positive tanker giver et positivt liv.

Tænk ud af boksen
“Tænk ud af boksen” er et citat, om at tænke nyt og anderledes. En god lille påmindelse, når man vil ændre nogle ting, skal være kreativ eller finde på nye ting.

Garfield kan
Det sjove og dovne citat af tegneseriefiguren Garfield: “Jeg kan lave 49 arbøjninger! Jeg ska’ blot ha’ en lur mellem hver!” er nok et citat mange kan sætte sig ind i.

Karma
“I saw that” er et sjovt citat, hvor man bliver mindet om, at karma holder øje med dig. Karma ifølge hinduismen og buddhismen, er menneskes gode og dårlige handlinger, som bestemmer vores videre skæbne, da de kommer tilbage til os.

Vind eller lær’
Citatet “Nogle gange vinder du. Nogle gange taber du”, handler om at man lærer af sine fejl. Nogle gange gå tingene som de skal, hvis ikke har man helt sikkert lært, hvad man skal gøre bedre. Et godt citat at huske på.

Dit kald
“De ting, du brænder for er ikke tilfældige. De er dit kald” er et citat der handler om at gøre det man brænder for.

You’ll never walk alone
Citatet fra Liverpool’s slagsang “Walk on through the wind, walk on through the the rain tho’ your dreams, be tossed and blown, walk on, walk on with hope in your heart and you’ll never walk alone, you’ll never walk alone”. Sangen stammer fra musicalen Carouse.

Ideas
“Ideas are useless, unless used the proof of their value is their implementation, until then they are limbo.” er et smart citat der handler om at udføre sine idéer, for ellers er de intet værd.

Hvor ord svigter
Citater på denne wallsticker er “Hvor ord svigter, taler musikken” som er sagt af Hans Christian Andersen.

Win or learn
“Sometimes you win, sometimes you learn” er et citat der handler om at man lærer af sine fejl. Nogle gange gå tingene som de skal, hvis ikke har man helt sikkert lært, hvad man skal gøre bedre. Et godt citat at huske på.