Nu har vi lækre delikatesser fra Nicolas Vahé, perfekt til gavekurven

Nu har vi lækre delikatesser fra Nicolas Vahé, perfekt til gavekurven

Vi har hos boxdelux fået fat i nogle af de vildt lækre og smagfulde delikatesser fra Nicolas Vahé.

I vores udvalg har vi både salte, marmelader, chokolader, kagemix, chips, pesto, smørrepålæg og sennep. Du kan lave den lækreste julekurv fyldt med skønne delikatesser til dem du holder af.

Nicolas Vahé delikatesser - Smørrepålæg med mørk chokolade og appelsin

Marmelade med pistacieSennep med Cilli

 

 

 

 

 

Salt med parmasanost og basilikumSalt med hvidløg og rød peber

Mangler madlavningen et lille pift en gang i mellem? Så er vores to anderledes men aldeles smagfulde og friske salte lige noget for dig. Vi har 2 spændende slags, havsalt med parmesanost og basilikum, og havsalt med hvidløg og rød peber. Salten med parmasanost og basilikum er helt fantastiske til f.eks. pastaretter, mens hvidløg og rød peber er ualmindelig god til diverse former for kød. Det er helt fantastisk hvad en salt med lidt ekstra kan gøre ved et stykke ellers kedeligt kød. Er man ikke så vovet som os, så har vi også helt almindelig havsalt i en smart kværn, og det samme med peber.

delikatesser_nicolas_vahe_pesto_tomat_artiskok

 

Du kan også krydre madlavningen med de super skønne pestoer. Dette er en rigtig lækker delikatesse til madlavningen. De kan bruges til at marinere kødet i så det får en lækker frisk smag. De kan også bruges til tapas hvor den gode smag af pesto rigtig kan komme til smage.

 

Delikatesser fra Nicolas Vahé - Chokolader

Vi kender vist alle den tid på aftenen efter aftensmaden, hvor man sidder foran fjernsynet og slapper af efter en hård dag, også kommer lysten til kage og lækre ting stille og roligt snigende. Nicolas Vahé har lavet de lækreste og mest skønne chokoladetrøffler der er helt fantastiske til aftenskaffen. De smelter nærmest på tungen.

De lækre delikatesser fra Nicolas Vahé er en alletiders julegave idé til både venner og familie. Kig ind på BOXdeLUX.dk og se det store udvalg, vi udvider hele tiden sortimentet.

Klik her for at købe Nicolas Vahé delikatesser hos BOXdeLUX.dk