Bloomingville bogkasser købes på BOXdeLUX.dk

Hos BOXdeLUX sælger vi alle varianterne i Bloomingvilles omfattende bogkasse-reolsystem. Det består af kvadratiske, rektangulære, husformede og sekskantede reolkasser i lysnet fyrretræ og kan kombineres på et utal af måder, så du får din helt egen personlige reolopstilling. Og som de eneste på nettet tilbyder vi at splitte sættene op, så du kan købe præcis de størrelser du ønsker.

 

bloomingville bogkasser

bloomingville bogkasser

 

Her i august har vi fået rigtig mange nyheder fra Bloomingville. Nyt i serien er den fedeste lange husformede sættekasse. Husene sidder sammen og der er ialt 3 beslag bagpå. Nyt i serien er også de sekskantede kasser, blå huse, så drengene også kan få huse på væggen+ sættekasser i flere farver.

Vi sælger rigtig mange bogkasser fra Bloomingville og vi har stor erfaring i at sende dem + vi ved hvilke spørgsmål det er som kommer, så her kommer en lille guide til dig, der overvejer dit eget reolsystem.

Hvad kan de holde til? Ordet bogkasser er faktisk lidt misvisende, for bøger vil være for tunge til disse kasser. Det er kasser, som er limet sammen + de har et forholdsvis tyndt vægbeslag. Det betyder at bæreevnen er beregnet til pynteting – ikke tunge ting. De kan dog godt bruges til bogkasser, så skal du blot ikke hænge dem op, men i stedet stable en stak fra gulvet og op. Som her:

opbevaring_bokse_megaflot1-p

Hvordan er finishen? Finishen er rå, rustik og naturlig. Dvs. forventer du perfekt malede og fuldstændig knastfri kasser, så skal du købe Montana reoler :-) Bloomingvilles bogkassesystem er råt, rustikt og lidt shabby chic – det må godt se lidt råt og brugt ud.

Hvor kan de bruges henne? Vi hører fra kunderne, at de bliver hængt på væggen i børneværelset til opbevaring af legetøj. Kombiner dem med en enkelt sættekasse eller to – så har de små alt hvad de skal bruge.

De kan også bruges i stuen til pyntetingene, i køkkenet til krukker osv. Du kan også lave to hylder i entreen, og sætte bloomingville trækasserne ind på den nederste hylde, og bruge dem til opbevaring af alt lige fra sko til huer, vanter og tørklæder.

Hvor kan de købes? De kan selvfølgelig købes på BOXdeLUX.dk Klik her for at komme direkte til bogkasserne