Citatwallstickers i massevis på DiMaria.dk

Vi har ikke ligget på den lade side i sommeren. Vi har lanceret MASSER af nye wallstickers på DiMaria.dk

Vi har lavet wallstickers om livretter, citater om lykken, om nærvær, om mod og motivation og alt derimellem. Til inspiration og dekoration. Her ses et udvalg.

tryk på billederne, så kommer du ind på DiMaria, hvor du kan finde mål, priser, beskrivelse osv. Og selvfølgelig købe dem :-)

 

chocolateunder_s

livretter_s

starkepar_s

wallsticker_the_sky_is_the_limit_450

Vores dygtige illustrator Mette har tegnet nye dyr til børneværelset. Vi har i forvejen zoo dyr og bondegårdsdyr til børneværelset, som vi sælger i sampakker i mange farver. Men mange har efterspurgt nogle lidt mindre pakker med dyr til børneværelset, som ikke fylder 1½ meter, som zoo sampakken gør, når den er sat op i fuld bredde.

Derfor har vi lavet “Polerne”, som er en sampak med de dejlige dyr der lever på Nord og Sydpolen. Og “Afrika”, som du sikkert har gættet, er med afrikanske dyr. Og når vi laver så mange pakker ad gangen som vi gør, kan vi sælge dem til kun 299,- selv om de er mange små dele i flere farver med. Lige om lidt er Mette færdig med at tegne på “Norden” som er med vores hjemlige dyr.

Her er Polerne og Afrika sampakkerne vist i hhv. pige- og drengefarver

afrikadreng_s polerne_pige_close