Naga Magnetiske Tavler til salg online på DiMaria

Vi udvider vores store sortiment af tavler ved at tage NAGAs fantastiske magnetiske glastavler ind i sortimentet. DiMaria Wallstickers startede vi i 2008 som wallstickerbutik. Wallstickers er stadig vores største produktgruppe, men vi udvider hele tiden og bliver mere og mere til en vægdekorationsbutik. I dag kan du også finde et stort udvalg af de plakater vi designer og producerer, og tavler i tavlefolie og magnetfolie udvider vi også hele tiden med.

NAGAs magnetiske glastavler passer lige ind i vores sortiment og vi laver allerede en del specialdesignede tavler. Dvs. vi fremstiller navne i wallstickerfolie som vores kunder sætter på deres NAGA tavler, så de dermed bliver personliggjort. Så har hvert familiemedlem sin egen tavle til beskeder, huskesedler og ugeplan.

Du finder udvalget af magnetiske NAGA tavler lige her på dimaria.dk . Husk vi også sælger alverdens tilbehør som whiteboard markere, super stærke magneter, bokse til pennene og meget mere.

naga tavler Magnetisk glastavle Magnetisk glastavle