Nye plakater i ramme

Vi begyndte for et par måneder siden at sælge vores designplakater i en mindre størrelse og samtidig begyndte vi også at sælge dem i ramme. Vi får speciallavet de smukkeste rammer i træ der passer helt perfekt til vores sort/hvide grafiske stil med tekster og citater. Vi er selv meget meget stolte af dem, og heldigvis kan vores kunder, bloggere, boligblade og andet godtfolk også se det, for de er meget populære.

Når vi selv står for design og trykning af plakaterne og selv får rammerne produceret betyder det også at vi sparer en masse fordyrende mellemled og vi sælger derfor plakaterne i ramme til en rigtig god pris: 449 kr.

Det varer ikke længe før vi også får 50×70 cm. rammer, det skal I glæde jer til :-)

Nogle af nyhederne i denne omgang er disse skønne plakater. Vi sælger dem også på BOXdeLUX.dk, hvor vores kunder også er vilde med plakater med tekst og sjove citater. Du kan købe de smukke plakater i ramme på BOXdeLUX.dk

bdl_a_1 bdl_a_3 elsk_01_ramme elsk_03_ramme