Nyhed på DiMaria: Magnetfolie

På DiMaria.dk har vi fundet på noget nyt smart vægdekoration: Magnetfolie.

Magnetfolie er en wallstickerfolie med metalstøv indeni, så det derved er muligt at sætte magneter fast på. Du sætter f.eks. en af vores cirkler i magnetfolie op på væggen der hvor du gerne vil, og så kan du sætte ting op med magneter.

Vi har lavet små pakker med hhv. cirkler, sommerfugle og stjerner, så du kan skabe din egen opslagstavle, moodboard, todo liste eller hvad du nu har brug for.

Hæng f.eks. en cirkel op ved siden af døren, sæt et postkort fast med en magnet, og voila så har du en hurtig beskedtavle familien altid ser. Du kan også aflaste køleskabet  fra børnetegninger og lade børnene sætte yndlingstegningerne op på børneværelsets væg eller dør.

Har du i stedet brug for et større område der skal dækkes med magnetfolie, kan du købe det på metermål.

Der er mange der har spurgt om man kan skrive med kridt på magnetfolie. Svaret er, at det kan du sådan set godt, men vi anbefaler det ikke, da magnetfolie ikke er beregnet til det, og det skrevne derfor efterlader ridser. Vi sælger dog også tavlefolie på metermål, så hvis du vil, kan du først sætte magnetfolien op, derefter tavlefolien udenpå. Det kan magneterne godt trænge igennem.

alle magnetstickers kan findes lige her magnetfolie

 

magnetcirkler3magnetfoliemetermaalmagnetfoliemetermaal3 sommerfuglemagneter4 sommerfuglemagneter5 sommerfuglemagnetfolie3 stjernemagneter3