Mangler du idéer til smykkeopbevaring?

Det kan til tider være svært at finde ud af hvad man lige skal gøre af alle de herlige smykker man har til at ligge derhjemme. Der er et ocean af muligheder men det er faktisk svært at finde noget der lige passer ens eget behov og stil. På BOXdeLUX.dk har vi derfor mange forskellige muligheder for opbevaring af alle smykkerne. Vi har kasser, æsker og knager i forskellige stilarter og ikke bare til kvinden, men bestemt også til herren og hans ure, manchetter osv.

I vores brede udvalg af smykkeskrin finder du blandt andet skrin i træ og klart akryl.

Vi har rigtig mange forskellige æsker og skrin i klart akryl. Æskerne er super smarte og kan anvendes til opbevaring af stort set alle smykker. De mange forskellige varianter, gør at man let kan finde et par stykker, sætte dem sammen, og gøre det rigtig flot og dekorativt at have smykkerne fremme i rummet. Man kan f.eks. have et smykkeskrin til opbevaring af armbånd og et helt andet til måske øreringe eller fingerringe.

Smykkeskrin i akryl

Dette smykkeskrin i klar akryl er fra House Doctor. Som det ses består skrinet af 3 lag. Det øverste lag er inddelt i 6 små rum til f.eks. opbevaring af små øreringe eller fingerringe som på billedet og de sidste 2 lag fungerer som to skuffer. Smykkeskrinet her er ikke super stort og voldsomt og er derfor let at finde plads til på kommoden, reolen eller hylden. Dette smarte akryl smykkeskrin kan købes lige her.

Akryl smykkeopbevaring

Et andet af vores flotte smykkeskrin i akryl, er dette fra Nomess som fås i 2 forskellige størrelser. Skrinet er lavet i klar akryl og fungerer ligesom et skuffedarium. Mulighederne er mange og man kan dele det ind på forskellige måder som man lyster. F.eks. kan man anvende øverste skuffe til ringe, midterste til armbånd og ure og den nederste til måske halskæder? Man kunne også lave den øverste om til opbevaring af smykker i guld, den midterste til sølv og den nederste til det der er hverken eller. Få det smarte smykkeskrin lige her.Smykkeopbevaring i akryl

Vi har også dette søde smykkeskrin fra Nomess. Skrinet er i klar akryl og låget fås i pink, gul eller klar akryl. Smykkeskrinet består af 3 rum til opbevaring af smykker. Du kan se de 2 andre varianter på vores hjemmeside hvor du også let og hurtigt kan bestille. Det smarte ved dette lille smykkeskrin er at man kan stable dem ovenpå hinanden. Det ser nemlig rigtig godt ud at blande dem lidt, man kan f.eks tage at sætte et med pink låg imellem to med klart låg. Igen er der mange muligheder og du kan sætte dit helt eget præg på din opbevaring af smykker. Find de 3 varianter af det søde smykkeskrin lige her.

Smykkeskrin fra House Doctor

Er man ikke så meget for alt det gennemsigtige akryl har vi også en løsning på det. Vi har nemlig et ocean af æsker og smykkeskrin i kraftigt pap. Smykkeskrinene er dekoreret i diverse flotte og spændende mønstre. Denne smarte æske til opbevaring af smykkerne er fra House Doctor og fås i også i andre mønstre. Mange af vores æsker er ikke designet som smykkeskrin, men kan sagtens anvendes til at opbevare smykkerne i. Også er de jo simpelthen så søde alle sammen. Mon ikke der skulle være en til dig også? Tjek de mange varianter ud lige her. Eller tryk på billedet for at komme ind til lige netop denne.

 

Oakmen smykkeskrin Så har vi vores serie af æsker fra The Oakmen. The Oakmen er et fantastisk dansk firma. De er helt nystartet men vi ved at deres ting bliver en kæmpe succes. De har 3 forskellige størrelser på æskerne. Lille, mellem og stor. Og vi har dem alle. Æskerne er supersøde og helt perfekte til små nipsting som f.eks. opbevaring af smykker. Æskerne samt lågene er lavet i egetræ. Bliver æsken for mørk? Hvad med et hvidt låg i stedet? Billedet her er den store æske i sort med sort låg. Den er flot, maskulin, men stadig en smule feminin med de rene linjer og enkle design. Det er så svært at finde et smykkeskrin en mand har lyst til at anvende, men denne her er da helt ideel til manden og hans ure, manchetter, armbånd og hvad for nogle små nipsting han ellers skulle ligge inde med. Også kan den jo bruges til andet end opbevaring af smykkerne. Du kan få de smarte æsker fra Oakmen til opbevaring af smykker lige her.Smykkeskrin m. spejl

 Se også den nye serie af smykkeskrin. Der er tre forskellige skrin til opbevaring af smykkerne, der er to forskellige skuffedarier og den lille personal boks med spejl. De er super søde og fås i to varianter. Den ene er med søde kirsebær, og den anden med forskellige prikker.  Smykkeskrinene er små og derfor super lette at få plads til på bordet, hylden, reolen eller hvor lige præcis dine smykker opbevares. Man kan lave sin helt egen serie og blande de 3 forskellige smykkeskrin. Så er smykkerne gemt godt af vejen på en pæn og dekorativ måde. Dette skrin til opbevaring af smykker kan du finde lige her.

Spot knager fra Boxdelux.dk

 Kender du det hvor man finder sin flotte halskæde frem og den bare er fuldstændig viklet ind i sig selv? Vi har løsningen. Hvad med en knag til alle de forskellige kæder? Det er den perfekte løsning til opbevaring af smykkerne. Vores helt egne “on the spot knager” i 10 lækre farver. Du kan sammensætte dem helt som du ønsker og hænge dem lige der hvor du lyster. Vi har dem både i en stor størrelse, samt en lille størrelse. Knagerne er super smarte til halskæderne og nu filtrer de ikke sådan sammen. Også er det jo ovenikøbet dekorativt. Vælg On the Spot knagerne i lige de farver du ønsker lige her.

 

OBS. indlægget her er fra 2013. Måske er det smykkeskrin du leder efter ikke længere på siden.

For at se hvad vi aktuelt her, så KLIK HER