Dørmåtter til indendørs og udendørs brug

På BOXdeLUX.dk har vi et meget bredt udvalg af dørmåtter til både indendørs og udendørs brug. Se hele kategorien her Dørmåtter Her kommer en lille gennemgang af de populæreste modeller:

Dørmåtter i gummi er fantastiske til at have liggende både indenfor og udenfor, da de er robuste og vedligeholdesfri, derfor har vi et stort udvalg af dem. Vi har flere modeller med perforeret mønster, som er bedst at have liggende udenfor, så snavset fra støvlerne falder ned på trappen. Dem med fast bund er smarte indendørs, da alt snavs så bliver på måtten uden at få kontakt med gulvet. Så kan du blot bruge støvsugeren, når den skal gøres ren. Disse måtter fra svenske DIXIE koster alle 329,-

Den med hjerter kan fås lige her: Dørmåtter i gummi

De måler 45×75 cm.

dormatte_hjerter

 

 

 

 

 

 

 

gummimaate_skov

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I gummi har vi også de fede gummibakker fra Tica Copenhagen. De kan bruges i entréen til at stille de våde støvler på, så du slipper for smeltet sne og sjap på dine gulve. De fås i flere forskellige størrelser fra 199,- Kanten på dem gør, at snavset bliver indenbords, og når du skal gøre dem rene, kan du bare bruge støvsugeren og en klud bagefter.

Gummibakke fra Tica, mellem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er du mere til kokosdørmåtter, har vi også flere forskellige modeller at vælge imellem her. Bloomingville har lavet en rigtig god og robust version, hvor den populæreste er den med sort stjerner. De koster kun 199, så der er råd til at lægge en ved alle døre i huset.

Bloomingville dørmåtte i kokos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har du brug for en dørmåtte der fylder meget i bredden, men ikke så meget i højden, skal du vælge en i nylon eller velour der er lave, så de fleste døre kan åbne over den.

Fra Housedoctor har vi den populære Station Board dørmåtte, hvor du får en dørmåtte i den helt rigtige moderne grafiske stil med statements.

Den findes i to størrelser, her er modellen i 90×120 cm.

stationboard

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

svenske DIXIE laver også de lækreste dørmåtter i uld. Virkelig lækker kvalitet. Vi har f.eks. denne i multicolor firkanter som liver ethvert rum op. De koster 649 kr.

Dørmåtte i uld