Vasketøjskurve til alle formål

På BOXdeLUX har vi et bredt udvalg af vasketøjskurve i alle prisklasser og materialer.

Her får du en lille guide til køb af vasketøjskurv, hvis du skal have opgraderet badeværelset:

Alibabakurvene her er håndflettet i Senegal og har sorte striber flettet ind. Med det karakteristiske slangetæmmerlåg. Vi har dem i mange forskellige farver og størrelser. Se hvilke vi aktuelt har ved at klikke på linket

Fås lige her: Alibaba vasketøjskurv

alibabasort

Vasketøjskurven fra Italienske Uashmama er lavet af genbrugspapirfibre der føles og har samme holdbarhed som læder. Det smarte ved denne vasketøjskurv er, at den kan knappes sammen med andre. Så har du én til sort og en til hvidt tøj.

 

Vasketøjskurven her fra Handed By fås i flere forskellige farver og er til dig der er til den klassiske stil på badeværelset. Med praktisk klaplåg og plastflet i den bedste kvalitet.

Rigtig god til dig der bor alene. Hvis du er en familie, har du brug for to.  Vasketøjskurven kan købes lige her

 

Alibabakurvene findes også som runde afrikanske kurve med fladt låg. Sæt med to stk. hvor den store er stor nok til den store familie, og den lille kan bruges som vasketøjskurv i soveværelset

Findes i flere forskellige farver: Stor kurv i naturflet

ali_03 (1)

Fra Bloomingville har vi flere forskellige vasketøjsposer i kraftig kanvas. Også en model der kan stå af sig selv. Her i wash, dry, fold repeat udgaven.

Stort udvalg af Bloomingville hos BOXdeLUX

Stort udvalg af Bloomingville hos BOXdeLUX

Af alle de vasketøjskurve vi har på lager eller har solgt gennem tiden er dette sæt fra Svenske Dixie i vandhyacint vores favorit. Du får et sæt med to store runde kurve med stofindlæg, låg og håndtag. Materialet er vandhyacint i den bedste kvalitet. Det er lyst, lækkert, smukt – de er dejlige at røre ved og helt neutrale i duften. Mange kurve i naturmaterialer kan dufte kraftigt, det gør vandhyacint ikke.  Du kan købe vasketøjskurvene i vandhyacint lige herhyacintvasketoj

Skal du transportere vasketøj ned i kælderen og bagefter op på første sal? Så har du brug for en vasketøjspose. House Doctor har lavet denne smarte en i sorte og hvide striber til kun kr. 99,- Den finder du lige her
Vasketøjspose fra House Doctor med sorte striber

Fra danske Cinas har vi denne vasketøjskurv der er flad bagpå, så den kan stå stabilt op ad en væg på badeværelset. Lavet i genbrugspapirfibre med aftagelig indvendig stofpose

cinas_opbevaringsboks_med_laag_vasketoejskurv_filt_moerkegraa

Vasketøjskurvesættet fra House Doctor er også blevet en bestseller. Stor og lille kurv i afrikansk stil til opbevaring af vasketøj og generel opbevaring på badeværelset. Den fås her: House Doctor Vasketøjskurv

Vasketøjskurven ved navn Aldo her er en dobbelt-vasketøjskurv og er utrolig populær. Den er enkel, klassisk og meget funktionel og koster ikke særlig meget. Den kan findes her: Dobbelt vasketøjskurv i stof


En populær vasketøjskurv er denne med teksten Laundry til kun 149 kr. Fås i fire forskellige farver. Den kan sagtens stå op, også uden noget i, så selv om det egentlig er en pose, kan den også bruges som vasketøjskurv. Laundry vasketøjskurv i sort

Opbevaring med stilHouse Doctor er altid garant for at lave vasketøjskurve i en ordentlig kvalitet, skønne materialer og et moderne design. Dette sæt med to er endnu et hit fra House Doctor. De er lavet af rattan og bambus og har låg og hanke. En god stor størrelse der vil passe til de fleste familier. Chaka vasketøjskurvene finder du her

 

vasketojskurv_housedoctor

OBS: Dette indlæg er skrevet i 2013. Det kan være du falder over indlægget, men ikke længere kan finde den vasketøjskurv du søger. Se alle de vasketøjskurve vi aktuelt har på boxdelux lige her VASKETØJSKURVE