DiMaria: Nu med Plakater

Vi startede i 2008 med at sælge wallstickers på Dimaria.dk. I 2009 begyndte vi at designe og sælge plakater. Det gjorde vi i vores online plakat forretning på Aurea.dk.

Med tiden er der kommet mange flere varer på hylderne og i dag slår vi mere eller mindre butikkerne sammen og begynder også at sælge plakater online på DiMaria.dk

KØB PLAKATERNE HER – Dimaria plakater

 

Vores speciale er plakater med citater og tekst. Især plakater med citatcollager i forskellige temaer sælger vi rigtig mange af. Som noget nyt begynder vi også at sælge plakaterne i størrelsen 30×40 cm. så der er lidt flere steder i de små hjem der er plads til at hænge dem. Og i næste uge begynder vi at sælge vores plakater i 30×40 indrammet.

Vi har endelig fundet en rammeleverandør i Danmark, der kan levere højkvalitetsrammer i træ (sort og hvid) med akrylfront, så plakaterne kan sendes forsvarligt med posten. De ser fantastiske ud, vi glæder os rigtig meget til at sælge dem.

Nu vi begynder at sælge så mange andre varer på DiMaria.dk har vi også sat fragt på: Nu koster det 29 kr. at få leveret i Danmark. Fragtfrit over 700 kr. Det gør også, at vi nu kan sælge flere billigere varer og vi har også sat prisen ned på en lang række produkter, f.eks. vores populære mix & match serie.

Her ser du Tag Ja Hatten På – vores populære wallsticker design som plakat.

bdl_tag_jahatten_paa_sh

Plakaterne kan købes online lige her