Cubica overtager BOXdeLUX

I dag har Cubica købt en af de populæreste og kendte webshops med boligtilbehør – BOXdeLUX.dk, der har været drevet som webshop med tilhørende fysisk forretning i latinerkvarteret i Århus siden 2005. Den fysiske butik er lukket, men webshoppen vil leve videre under vores vinger.

Vi vil drive BOXdeLUX videre i samme ånd som de tidligere indehavere Anette og Pia, og gøre butikken til et mekka i farvestrålende boligtilbør, lækre opbevaringsløsninger, dansk design og frem for alt – førsteklasses kundeservice.

Vi vil selvfølgelig sælge vores egne designs i butikken i form af wallstickers, plakater, postkort osv, men også køre videre med andre danske og udenlandske leverandører af høj kvalitet. Vi går nu igang med at købe ind og oprette varer til den store guldmedalje og glæder os virkelig meget til alle de nye udfordringer, BOXdeLUX vil give.

Anni & Karsten Gudiksen