Ny butik: Design selv skilt til postkassen

Vi har netop udvidet med endnu en butik – Navnedesign.dk, hvor vi har fået udviklet noget rigtig smart software, så du selv kan designe dit eget skilt til postkassen. Sid i ro og fred bag skærmen og vælg selv skrifttype, tekst og masser af andet pynt, der kan personliggøre din postkasse. Det være sig forskellige ornamenter, cliparts, figurer osv, så du kan få det præcis som du vil have. Nu skal alle postkasser jo stå ude ved vejen, og være med til at præsentere dit hjem, så ville det ikke være skønt med en smuk postkasse?

Vi har gennem hele efteråret og vinteren solgt skilte til postkassen på DiMaria.dk i en simpel udgave med ren tekst. Vi har så taget de erfaringer vi har fået her, og brugt dem til at lancere navnedesign.dk, hvor valgmulighederne i design, størrelse og skrifttype er meget større.

Folien vi bruger er gennemtestet til udendørs brug. Både af os og af vores kunder på DiMaria, så tøv ikke med at bestille dit skilt til postkassen på Navnedesign.dk. Fast pris: 299,- pr. design med fragtfri levering. Vælg mellem pt. 10 forskellige farver.

Design selv skilt til postkassen