Wallstickers til Påskeferien?

Gratis wallstickerVi ved at påskeferien er en oplagt anledning til at friske hjemmet op og gøre det lidt forårslækkert. Vi har her en lang række nyheder og et ekstra godt tilbud på en sampak mini kokeshi dukker i forårs pang farver. Der er kun få stk. tilbage og de sælges kun i en begrænset periode.

Bestil nu – Vi holder ferielukket i næste uge
Vi holder påskeferielukket i dagene op til påske. Sidste gang vi sender ud inden påske er på lørdag den 27. marts. Alle ordrer der er betalt med betalingskort senest fredag aften kommer ud inden påske. Næste gang vi sender ud er i ugen efter påske.

Sidst på måneden
Har du brug for nogle dages ekstra kredit kan vi vente med at hæve pengene på dit kort til på lørdag. Bare skriv “VENT” lige efter dit navn, når du bestiller.

Ekstra gave til DIG
I resten af denne uge vedlægger vi en GRATIS WALLSTICKER til din entre (værdi kr. 149,-) ved alle ordrer over kr. 499,- :)

www.dimaria.dk