Uashmama

Uashmama (udtales Wash Mama) står bag disse lækre produkter lavet af papirfibre. Produkterne fra Uashmama er udviklet af den italienske familievirksomhed ´Le sorelle`. Alle Uashmama produkterne er designet og lavet i Lucca i Toscana. Råvarerne til det papirlignende materiale er opdyrket på plantager og stammer derfor ikke fra skovrydninger. UASHMAMA materialet fremstilles på lidt samme måde som man arbejder med læder på. Hvert enkelt stykke papir strækkes og hærdes igen og igen så det kan modstå hverdagens slid og strabadser og produkterne kan holde til at blive vasket igen og igen.

Produkterne fra Uashmama er med andre ord indbegrebet af bæredygtighed også er de bare så lækre i materialet samtidig med at de kan bruges til alverdens ting og sager.

Køb Uashmama hos BOXdeLUX lige her

lübech_living_uashmama_paper_bag_all_miljoe lübech_living_uashmama_paper_bag_small_sortlübech_living_uashmama_paper_bag_hold_miljoelübech_living_uashmama_paper_bag_large_hvid lübech_living_uashmama_paper_bag_hold_miljoe1 lübech_living_uashmama_paper_bag_medium_sort