Smukke urtepotter til grønne planter

Foråret og sommeren kalder og det er tid til lidt fornyelse og liv i hjemmet. Med grønne planter og smukke urtepotter kan du let skabe liv og hygge i hjemmet.

Hos BOXdeLUX.dk finder du et godt miks af forskellige urtepotter. Vi har et stort udvalg af almindelige urtepotter til f.eks. vindueskarmen og skænken, men vi har også et stort udvalg af smukke og dekorative hængende urtepotter (Ampel).

Hæng smukke urtepotter i kroge og bare vægge i hjemmet og sæt en flot blomst eller grøn plante heri. Det er en perfekt måde at skabe liv og personlighed i hjemmet. Se f.eks. disse smukke urtepotter fra danske Hübsch (til ventre) eller disse fra Bloomingville (til højre)

Hübsch finder du hos BOXdeLUX Bloomingville

 

Miks de forskellige urtepotter fra både Bloomingville, Hübsch eller House Doctor. De har alle sammen hver deres udtryk men passer sammen i hjemmet og skaber en personlig og hjemmelig hygge.

IMG_7505

Monstera deliciosa er en meget kendt og faktisk også en retro plante som er meget populær i tiden. Hos BOXdeLUX.dk finder du et kæmpe udvalg af urtepotte, både hængende og almindelig potteskjulere der vil passe perfekt sammen med din fine monstera. Se bare her hvordan den fineste lille baby monstera har fundet sit hjem i en af de smukke ampler fra Bloomingville

Vi har også et stort udvalg af små og specielles urtepotteskjulere til de nemme men dekorative kaktusser i hjemmet. En kaktus holder i mange år, er nem og passe og så er de faktisk også ret dekorative. Vi mener at en kaktus burde få den smukkes urtepotteskjuler i hele huset, det fortjener den med dens nemme vedligeholdelse og lange levetid. Vi har derfor fundet denne urtepotteskjuler lavet helt specielt til kaktusser samt disse smukke glashuse:

bovictus_cement_kaktus_potteplante_urtepotte speedtsberg_benja_glaskuppel_med_fod_d17

 

Find de mange smukke urtepotter og skjulere hos BOXdeLUX og køb online lige her.

Køb her